Een ogenblik geduld a.u.b.

Publicaties

 • Privacyverklaring Kenniscentrum

  In dit document wordt uiteen gezet welke data en gegevens het Kenniscentrum Maassluis-Schiedam gebruikt, op welke grondslag dit gebeurt, op welke manier we deze gegevens gebruiken en hoe we de beveiliging hebben geregeld. Ook kunt u hier vinden wat de rechten van de inwoners zijn op dit gebied.

  / Algemeen / 367777 kB

 • Staat van de Stad 2023 - Gemeente Maassluis

  De Staat van de Stad wordt jaarlijks uitgebracht door het Kenniscentrum van de gemeente Maassluis. In dit document worden alle ontwikkelingen op het gebried demografie, wonen en verhuizingen, inkomen, arbeidsmarkt en werkloosheid, onderwijs, zorg en welzijn, duurzaamheid en veiligheid cijfermatig uiteen gezet

  / Algemeen / 3090178 kB

 • Staat van de Stad 2023 - Gemeente Schiedam

  De Staat van de Stad wordt jaarlijks uitgebracht door het Kenniscentrum van de gemeente Schiedam. In dit document worden alle ontwikkelingen op het gebried demografie, wonen, en verhuizingen, inkomen, arbeidsmarkt en werkloosheid, onderwijs, zorg en welzijn, duurzaamheid en veiligheid cijfermatig uiteen gezet.

  / Algemeen / 4133 kB

 • Sociale Index 2022 - Gemeente Schiedam

  De Sociale Index is een periodiek onderzoek waarin allerhande informatie over Schiedam wordt samengebracht en van een rapportcijfer wordt voorzien. Daarmee geeft de Sociale Index meer dan andere onderzoeken inzicht in de sociale staat van Schiedam en haar wijken, in het algemeen en ten opzichte van andere gemeenten. Dit onderzoek werd eerder in 2015 en 2017 uitgevoerd.”

  / Algemeen / 869290 kB

 • Sociale Index 2022 - Presentatie wijkoverleg Oost

  De Sociale Index is een periodiek onderzoek waarin allerhande informatie over Schiedam wordt samengebracht en van een rapportcijfer wordt voorzien. Daarmee geeft de Sociale Index meer dan andere onderzoeken inzicht in de relatieve sociale staat van Schiedam en haar wijken. In deze presentatie, gegeven op het wijkoverleg, wordt ingezoomd op de wijk Schiedam Oost.

  / Algemeen / 1514 kB